Marmer in het interieur

Marmer staat voor luxe en elegantie. Deze trend doet het al jaren erg goed. Hoe kan het ook anders? Zodra jij marmer in je interieur verwerkt, krijg jij die leuke complimentjes aan de lopende band! Hoe? Lees snel verder!

Waarom kiezen voor marmer?

Ben jij het beu om altijd met dezelfde materialen te werken in je interieur? Ben je toe aan iets anders? Iets dat elegantie, rust en eenvoud uitstraalt? Dan is marmer ideaal! Marmer straalt niet alleen luxe uit, maar creëert tevens ook een serene sfeer in het huis. Weg met al dat hout, plastic, glas en andere materialen! Marmer is dé trend van 2019!

Marmer verwerken in je interieur

Marmer is in principe makkelijk te verwerken en combineren met je interieur. Marmer wordt vaak in de badkamer toegepast, maar zien we de laatste tijd ook terug in woonkamers en keukens. Dit komt overigens vanwege het feit dat marmer makkelijk te onderhouden is. Wist jij dat marmer in verscheidene soorten kleuren te vinden is? Je hoeft dus absoluut niet voor witte marmer te kiezen, maar je kunt ook voor roze, zwarte, bruine, groene en grijze marmer gaan. Dit betekent dat jij altijd wel dé perfecte kleur vindt in combinatie met de rest van je interieur!

Een interieur met marmer kan ook de badkamer zijn

Marmer makkelijk onderhouden

Bang dat marmer veel onderhoud nodig heeft? Dan heb je het goed mis! Marmer is een natuursteen dat niet veel verzorging vereist. Natuurlijk is het af en toe wel fijn om je marmer een schoonmaakbeurt te geven. Wat je daarvoor nodig hebt is het volgende: een emmer met lauwwarm water, groene zeep of een middel speciaal voor marmer, een zachte doek (of spons), schoon water, en een droge doek (of zeem). Zodra jij de bovenstaande middelen in huis hebt, kan jij direct aan de slag!

Samenvatting

Marmer is een luxe en eenvoudige natuursteen, dat erg makkelijk te onderhouden is. Tevens zorgt marmer voor een prachtige uitstraling in je interieur, en valt marmer erg makkelijk toe te passen in je interieur. Ben jij een échte trendsetter? Dan is marmer écht iets voor jou!