Een stortdouche plaatsen

Een badkamer is tegenwoordig meer dan een plaats om je even te wassen. Het is nu een plaats waar je heerlijk kunt ontspannen in het bad of onder de douche. Het nemen van een douche is tegenwoordig heerlijk door het gebruik van een regendouche. Heb je wel een douche, maar nog geen stortdouche dan is dat gemakkelijk te verhelpen. Wanneer je een regendouche hebt, zal dat je badkamer een trendy uitstraling geven. Je profiteert met een regendouche van een complete douche ervaring door het gebruik van een stortdouche met thermostatische kraan. Je zou kunnen denken dat het gebruik van een regendouche een dure aangelegenheid is, maar dat is het zeker niet.

Wat zijn de voordelen van een regendouche?

Wanneer je onder een regendouche staat, is het net alsof je in een regenbui staat met warm water. Het is een heerlijk gevoel. Het zal je ontspannen na een dag van hard werken.

Er zijn regendouches die je in het plafond kunt inbouwen. Je ziet dan geen douchestangen of slangen meer. Het installeren van een regendouche in het plafond kun je beter aan een vakman overlaten.

In veel gevallen worden regendouches ook gecombineerd met een normale handdouche. Dan kun je afwisselen tussen twee verschillende manieren om te douchen.

regendouche plaatsen

Waarom zou ik een stortdouche plaatsen?

Nadeel van een regendouche

Je moet, voordat je een regendouche aanschaft, nagaan of je ketel wel genoeg water kan leveren. Een gewone douche gebruikt ongeveer 11 liter per minuut en een regendouche 25 liter per minuut. Neem voor de aanschaf van een regendouche, als je twijfelt, contact op met een specialist. Hij of zij zal dan aan kunnen geven of je cv-ketel geschikt is voor een regendouche. Wanneer een stortdouche eenmaal geplaatst is, wil je niets anders meer. Hoe groter de regendouche kop is, hoe meer water hij zal verbruiken. Het is een heerlijk gevoel om je te wassen onder een regendouche waarbij het net lijkt of je in een zachte warme regenbui staat. Het is dan echt genieten en relaxen onder de douche.