De kosten van een aannemer voor nieuwbouw

Wanneer u een grote verbouwing wilt laten uitvoeren dan is het belangrijk dat u gebruik maakt van een goede aannemer. Bij een grote verbouwing zal de aannemer de volgorde van de werkzaamheden moeten weten die allemaal uitgevoerd moeten worden. Bij een grote verbouwing krijgt men onder andere te maken met metselwerk maar ook met timmerlui, elektriciens, glaszetters, loodgieters en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De werkzaamheden bij een grote verbouwing moeten op elkaar zijn afgestemd. Daarom is een goede aannemer van groot belang. Wanneer men niet verder kan bouwen omdat niet alles op tijd is besteld dan kost dat altijd extra geld.

Werkzaamheden aannemer

Een aannemer is de persoon die alles goed coördineert. Hij zal ervoor zorgen dat de planning goed verloopt en de uitvoering van de werkzaamheden zo zijn dat men geen klachten zal hebben. Een aannemer is het aanspreekpunt voor alle werknemers. Hij kan ervoor zorgen dat de bouwvergunning wordt aangevraagd en dergelijke.

Aannemer nieuwbouw

Een aannemer vinden is niet altijd even makkelijk voor een nieuwbouw project. Probeer altijd op de kwaliteit van de aannemer te letten voor je met een partij in zee gaat.

Dekking

Zorg ervoor dat u een aannemer inschakelt waarvan u weet dat hij voor het werk een zogenaamde CAR-verzekering heeft afgesloten. De CAR-verzekering Construction All Risks zorgt ervoor dat de bouw is verzekerd. Ook de schade die aan materialen kunnen ontstaan zijn dan verzekerd. Indien u meer zekerheid wilt hebben moet je een aannemer kiezen die bij BouwGarant is aangesloten. Dat is een officieel keurmerk wat door de overheid erkend is. Ieder bedrijf dus ook de aannemer die hierbij is aangesloten zal aan de eisen voldoen voor de kwaliteit en betrouwbaarheid.

Offerte

Wanneer u precies weet wat er gedaan moet worden dan kunt u bij verschillende aannemers een offerte aanvragen die bij BouwGarant zijn aangesloten. De kosten zullen worden bepaald door de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.