De beste bedrijfskleding bestellen met deze tips

In de praktijk is het zo dat er opvallend vaak klachten zijn over de bedrijfskleding die werknemers van een bedrijf moeten dragen. Deze klachten kunnen zeer uiteenlopend zijn. Zo gebeurt het niet zelden dat er wordt geklaagd over het draagcomfort, maar wat ook te denken van de uitstraling waar de bedrijfskleding over beschikt? Daarnaast is het ook nog eens zo dat de levensduur van werkkleding niet zelden een punt van kritiek vormt. Wil jij met absolute zekerheid de best mogelijke bedrijfskleding bestellen voor jouw werknemers? Hou dan zeker en vast rekening met de tips zoals aangegeven op deze pagina! 

 

  • 1.) Kies voor een stof bestaande uit katoen en polyester

 

Jarenlang hebben bedrijven ervoor gekozen om bedrijfskleding te kopen die was gemaakt van honderd procent katoen. Tegenwoordig zien we het echter steeds vaker gebeuren dat de voorkeur uitgaat naar een combinatie van katoen en polyester. Dit is eigenlijk een logische ontwikkeling. Door te kiezen voor werkkleding welke bestaat uit een combinatie van deze beide stoffen zorg je namelijk voor een optimaal evenwicht. De nadelen van katoen worden immers door de voordelen van polyester gecompenseerd. Op deze manier ontstaat steeds de meest kwalitatieve bedrijfskleding die zowel op korte als lange termijn een uitmuntende kwaliteit zal weten te garanderen.

bedrijfskleding bouw

bedrijfskleding bouw

 

  • 2.) Besteed speciale aandacht aan de dikte van de stof 

 

Bij bedrijfskleding bestellen hou je uiteraard niet alleen maar rekening met de stof waaruit ze is vervaardigd. Wat namelijk ook te denken van de dikte van de stof? Hoe dikker de stof, des te duurder de bedrijfskleding wordt, maar ook des te optimaler de levensduur wordt. Van bedrijfskleding welke is vervaardigd uit een lichte stof is dan ook bekend dat ze op relatief korte termijn reeds sporen van slijtage kan gaan vertonen. Dat geldt slechts in een beperkte mate voor dikke(re) bedrijfskleding. Je moet er in principe alleen maar rekening mee houden dat een dikkere stof ook de bewegingsvrijheid kan inperken tijdens het werken.

 

  • 3.) Bedrijfskleding bestellen met welke soort opdruk? 

 

Voor het personaliseren van de bedrijfskleding is het mogelijk om gebruik te maken van twee verschillende mogelijkheden. Het gaat hierbij om de volgende opties:

  1. Het borduren van bedrijfskleding; 
  2. Het bedrukken van bedrijfskleding; 

In het merendeel van de gevallen wordt er bij bedrijfskleding bestellen voor gekozen om deze te laten borduren. De keuze voor borduren is op zich voor de hand liggend, want het realiseert een classy uitstraling. Bovendien is het ook nog eens zo dat borduren er om bekend staat een ongelooflijke duurzaamheid te garanderen. Omwille van deze reden lijkt de keuze voor borduren dan ook zeer voor de hand liggend te zijn wanneer het aankomt op het personaliseren van bedrijfskleding. Waarom wordt er dan toch soms gekozen voor bedrijfskleding bedrukken? Omdat vooral complexe logo’s vaak niet te borduren zijn. 

 

  • 4.) Kies voor bedrijfskleding welke je nog kunt nabestellen!

 

Bedrijfskleding bestellen welke slechts in een sterk gelimiteerde mate op de markt is gebracht lijkt in eerste instantie misschien interessant, maar dat is het in de praktijk absoluut niet. Naarmate je bedrijf groeit is het namelijk logisch dat ook je personeelsbestand zal toenemen. Heb je dan in eerste instantie gekozen voor gelimiteerde bedrijfskleding? Dan is de kans groot dat je daar niet meer voldoende kledingstukken van kan nabestellen met alle gevolgen van dien. Op deze manier kan de uniformiteit in je bedrijf al snel worden aangetast en dat zal je uiteraard koste wat het kost willen voorkomen.

Voor meer informatie over het bedrukken én het bestellen van bedrijfskleding kun je dag en nacht in de webshop van Hurricane terecht.