Breng de zomer in huis

Een stukje zomer in huis halen is beter voor een mens en kan op vele manieren. Licht en warmte, daar reageren mensen goed op. Vakmensen die zich bezighouden met interieur en het inrichten ervan zijn daar uren mee bezig. Het gaat niet alleen om een paar gezellige kleuren, maar het gaat over de gehele atmosfeer die een woning prettiger en leefbaarder kan maken. Bloemen en geuren hebben ook zeker invloed op een atmosfeer en kunnen best subtiel worden toegepast. Kleine dingen zoals een leuk schilderij of een mooie foto ophangen of een andere vaas neerzetten, dragen ook zeker bij aan een zomerse verandering.

Wat nieuws en natuur

Zelf de zomer in huis halen is niet zo heel moeilijk en kan al beginnen bij het neerzetten van een geplukt bloemetje in een glaasje met water. Eenvoudiger kan bijna niet, maar het brengt altijd sfeer met zich mee. Natuurlijk is het ook mogelijk om een schilder erbij te roepen en alles even te restylen, maar daar zit niet iedereen op te wachten. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld zelf één muur in een andere kleur te schilderen, het is weer eens wat anders. Met een afdekzeil en wat schilderplakband is een muur schilderen niet zo heel moeilijk. Het ophangen van een paar andere gordijnen hoeft niet duur te zijn en geeft gelijk ook al een andere indruk.

Heerlijk: die zomer in huis

De kracht van geur

Met de kracht van geur is het zeker mogelijk om de zomer in huis te halen. Ons lichaam reageert direct op geur, en een lichte citroen- of lavendelgeur kunnen voor een heel stuk ontspanning zorgen. Geuren geven een ander gevoel en het is een aanrader om de geurtechnologie van vandaag de dag eens online te bekijken, want daar is heel veel over te vinden. De zomer in huis halen met een lekkere geur is een absoluut succes.