3 tips hoe u duurzaam kunt verbouwen

Gaat u binnenkort verbouwen en wilt u dit het liefst zo duurzaam mogelijk doen? Door duurzaam te verbouwen bespaart u veel geld en daarnaast is het ook een stuk beter voor het milieu. Wij geven u graag 3 tips hoe u duurzaam kunt verbouwen.

  1. Energie vergelijken

    Het is verstandig om uw energieleverancier te vergelijken met andere leveranciers. Zo weet u of u momenteel niet te veel betaald. Op het moment dat u gaat verbouwen zult u namelijk ook veel energie gebruiken. Het is handig als u van te voren hebt bekeken of u momenteel niet bij een te dure leverancier zit. Het is mogelijk om uw gegevens in te vullen op Energievergelijken.net. U krijgt dan direct een mooi overzicht van energieleveranciers bij u in de buurt. Op deze manier kunt u direct de prijsverschillen zien en kiezen voor de beste en goedkoopste energieleverancier die geldt voor uw woning. Heeft u een energieleverancier gevonden die beter bij u past dan uw huidige energieleverancier? Dan is het mogelijk om gemakkelijk over te stappen.

  2. Dubbel glas

    Als u uw woning gaat verbouwen, is het verstandig om te kiezen voor dubbel glas. Er gaat namelijk veel warmte verloren via de ramen van een woning. Als u kiest voor dubbel glas, dan kunt u profiteren van een goede isolatie in uw woning. Hierdoor kunt u op een gegeven moment veel geld besparen.

    duurzaam verbouwen

    Hoe kunt u duurzaam verbouwen? Lees alle tips hier online.

Duurzame materialen

Als u bezig gaat met de verbouwing is het verstandig om te kiezen voor duurzame materialen. Hout is bijvoorbeeld een natuurproduct, tegenwoordig houden veel bedrijven zich bezig om snelgroeiend zacht naaldhout geschikt te maken voor de bouw. Zo beschermen wij samen de natuur. Ook kunt u gebruik maken van leem in uw interieur. Leem reguleert vocht. Dit is erg fijn